Máte dotaz? Volejte +420 577 138 238 nebo pište vyroba@sanytrak.cz
Maso a uzeniny pro vás každý den vyrábí šikovné ruce našich řezníků. Denně bouráme a zapracováváme maso od brzkého rána, abyste ho měli na pultech vždy čerstvé. Maso od nás zakoupíte v kuchyňské úpravě. Při výrobě uzenin vycházíme z tradice českého uzenářství a pracujeme bez zbytečné chemie.
Vepřové maso vládne české kuchyni od nepaměti a současná spotřeba napovídá, že o prvenství ho hned tak něco nepřipraví. Nabízíme vám vepřové maso výhradně od lokálních dodavatelů. To má hned několik výhod. Známe původ a zbytečně nepřevážíme maso sem a tam. Tím také přispíváme k ochraně životního prostředí.
V kýta - k.ú. |
V plec bez kosti |
V pečeně bez kosti |
V krkovice bez kosti |
V koleno b.k. |
V panenky |
V panenky - PALCE (mr. 10 kg) |
V lalok |
V kýta - řízek |
V bok bez kosti |
V ořez I. |
V ořez II. |
V pečeně s kostí |
V krkovice s kostí |
V bok s kostí |
V. koleno KRÁTKÉ |
V žebírko |
1/2 V hlava bez laloku |
1/2 V hlava s lalokem |
V pečeně s ručkou |
V kýta s kostí LÁKOVANÁ |
V 1/2 vcelku |
V 1/2 rozbouraná |
Sele |
SELE lákované |
V játra |
V jazyk |
V srdce |
V ledviny |
V křížové kosti |
V kosti z pečeně a krkovice |
V hřbetní sádlo |
V kůže |
V nožky - zdarma |
V polév. kosti - zdarma |
V blána |
V střeva á 20m |
Hovězí maso je hvězdou české kuchyně. Vysokou oblibu mu zaručuje především skvělá chuť a široké možnosti kulinářských úprav. U nás zpracováváme pouze maso od soukromých zemědělců z valašských pastvin - z jatek ve Valašských Kloboukách.
H žebro s kostí |
H hrudí s kostí |
H žebro - NÍZKÉ |
H zadní |
H zadní - plec |
H přední - krk |
H přední - kližka |
H přední - taška |
H roštěná |
H falešná svíčková |
H pravá svíčková |
H ořez |
H lůj |
H dršťky |
H játra |
H jazyk |
H srdce |
H kosti |
Kuřecí maso je nejvíce rozšířený druh masa, který je konzumován. Kuřecí maso je třídy jakosti A.
Kuřecí prsa |
Kuřecí steak |
Kuře |
Kuřecí stehna |
Kuřecí spodní stehno (špalíček) |
Kuřecí stehno HORNÍ |
Kuřecí čtvrtky |
Kuřecí křídla |
Kuřecí polévková směs |
Kuřecí játra |
Kuřecí žaludky |
Kuřecí srdce |
Kuřecí SUPREME |
Krůtí prsa |
Krůtí steak |
Krůtí stehno spodní |
Krůtí stehno horní |
Krůtí játra |
Krůtí křídla |
Krůtí krky |
Krůta |
Kuřecí játra - 0,5 KG |
Kuřecí polév. směs |
Kuře na roládu |
Kuřecí žaludky |
Kuře 1,3 kg |
Kuře 1,4 kg |
Kuře 1,5 kg |
Kuře 1,7 kg |
Kuřecí stehna - 200 g |
Kuřecí stehna - 220g |
Kuřecí stehna - 240 g |
Kuřecí roláda s uzen. masem - GASTRO |
Kuřecí roláda s uz. masem - 1 krt 4,2 kg (1 ks - 0,70 dkg) |
Husí stehno |
Kachní stehna |
Krůtí játra |
Krůtí prsa - čistá, nesolená |
Krůtí stehenní plátek |
Slepice těžká |
Slepice těžká-PŮLENÁ |
Treska tmavá filet-600g |
Kapr půlený |
Losos - filet 180-200g |
Losos filet MO - balík 5 kg |
Makrela |
Pangasius A (bez glazury) |
Pangasius B ( 10 x 1 kg ) |
Pstruh (po 2 ks.) |
Rybí filé - IQF |
Rybí filé - kostky 100 g (karton 7 kg) |
Rybí filé - kostky 150 g (karton 7,5 kg) |
Rybí filé - kostky 600 g |
Treska tmavá |
Tilápie |
Tilápie filet 500 g (8 kg karton) |
Rybí prsty - nemleté |
Borůvky |
Jahody |
Maliny |
Bretaňská zelenina |
Brokolice (růžičky) |
Česnek |
Čínská zelenina |
Fazolové lusky |
Francouzská zelenina |
Hrášek |
Hrášek + mrkev |
Jarní zelenina |
Kapusta (předvařená, nařezaná) |
Karotka |
Karotka baby |
Kukuřice |
Květák (vaření,smažení) |
Mochovská zelenina |
Směs hub |
Směs s kukuřicí |
Svíčková zelenina |
Svíčkové nudličky |
LISTOVÝ špenát |
Špenát - protlak |
Zeleninové lečo |
Žampiony (plátky) |
Americké brambory |
Bramborové plátky A |
Hranolky Triumph |
Hovězí svíčková |