Máte dotaz? Volejte +420 577 138 238 nebo pište sanytrak@sanytrak.cz

Naše produkty

Maso a uzeniny pro vás každý den vyrábí šikovné ruce našich řezníků. Denně bouráme a zapracováváme maso od brzkého rána, abyste ho měli na pultech vždy čerstvé. Maso od nás zakoupíte v kuchyňské úpravě. Při výrobě uzenin vycházíme z tradice českého uzenářství a pracujeme bez zbytečné chemie.

Maso syrové

Vepřové maso - chlazené

Vepřové maso vládne české kuchyni od nepaměti a současná spotřeba napovídá, že o prvenství ho hned tak něco nepřipraví. Nabízíme vám vepřové maso výhradně od lokálních dodavatelů. To má hned několik výhod. Známe původ a zbytečně nepřevážíme maso sem a tam. Tím také přispíváme k ochraně životního prostředí.

Bez kosti

V kýta - k.ú.
V plec bez kosti
V pečeně bez kosti
V krkovice bez kosti
V koleno b.k.
V panenky
V panenky - PALCE (mr. 10 kg)
V lalok
V kýta - řízek
V bok bez kosti
V ořez I.
V ořez II.

S kostí

V pečeně s kostí
V krkovice s kostí
V bok s kostí
V koleno s kostí
V. koleno KRÁTKÉ
V žebírko
1/2 V hlava bez laloku
1/2 V hlava s lalokem
V pečeně s ručkou
V kýta s kostí LÁKOVANÁ
V 1/2 vcelku
V 1/2 rozbouraná
Sele
SELE lákované

Droby a kosti

V játra
V jazyk
V srdce
V ledviny
V křížové kosti
V kosti z pečeně a krkovice
V hřbetní sádlo
V kůže
V nožky - zdarma
V polév. kosti - zdarma
V blána
V střeva á 20m

Hovězí maso - chlazené

Hovězí maso je hvězdou české kuchyně. Vysokou oblibu mu zaručuje především skvělá chuť a široké možnosti kulinářských úprav. U nás zpracováváme pouze maso od soukromých zemědělců z valašských pastvin - z jatek ve Valašských Kloboukách.

S kostí

H žebro s kostí
H žebro - NÍZKÉ
H hrudí s kostí
H oháňka

Bez kosti

H zadní
H zadní - plec
H přední - krk
H přední - kližka
H přední - taška
H roštěná
H falešná svíčková
H pravá svíčková
H ořez

Droby a kosti

H lůj
H dršťky
H játra
H srdce
H kosti

Kuřecí a krůtí maso - chlazené

Kuřecí maso je nejvíce rozšířený druh masa, který je konzumován. Kuřecí maso je třídy jakosti A.

Kuřecí

Kuřecí prsa
Kuřecí steak
Kuře
Kuřecí spodní stehno (špalíček)
Kuřecí stehna
Kuřecí čtvrtky
Kuřecí křídla
Kuřecí polévková směs
Kuřecí játra

Krůtí

Krůtí prsa
Krůtí steak
Krůtí stehno spodní
Krůtí stehno horní
Krůtí játra
Krůtí křídla
Krůtí krky
Krůta

Uzeniny

Mrazírny

Mražené potraviny

Drůbeží maso

Kuřecí čtvrtky - tácek
Kuřecí křídla - tácek
Kuřecí játra - 0,5 KG
Kuřecí stehna - tácek
Kuřecí prsa - tácek
Kuřecí prsa Sanytrák 2 kg
Kuřecí steak
Kuřecí polév. směs
Kuře na roládu
Kuře - nekalibrované
Kuře 1,1 kg
Kuře 1,2 kg
Kuře 1,3 kg
Kuře 1,4 kg
Kuře 1,5 kg
Kuře 1,7 kg
Kuřecí stehno - horní
Kuřecí stehna - 180 g
Kuřecí stehna - 200 g
Kuřecí stehna - 220g
Kuřecí stehna - 240 g
Husa - cca 4 kg
Husokachna - Barberie
Kachní játra
Kachní stehna
Králičí hřbety
Krůtí játra
Krůtí prsa - čistá, nesolená
Krůtí stehenní plátek
Slepice těžká
Slepice lehká

Ryby

Kapr půlený
Krabí maso
Losos - filet 180-200g
Makrela
Obalov. rybí filé 125g
Pangasius A (bez glazury)
Pangasius B (glazura 15%)
Pstruh (po 2 ks.)
Rybí filé - IQF
Rybí filé - kostky 100 g
Rybí filé - kostky 150 g
Rybí filé - kostky 600 g
Rybí prsty - nemleté
Treska tmavá
Tilapie

Zelenina a ovoce

Borůvky
Jahody
Bretaňská zelenina
Brokolice (růžičky)
Česnek
Čínská zelenina
Fazolové lusky
Francouzská zelenina
Hrášek
Hrášek + mrkev
Jarní zelenina
Kapusta (předvařená, nařezaná)
Kapusta - růžičková
Karotka
Karotka baby
Knedlíky ovocné s jahodami
Kukuřice
Květák (vaření,smažení)
Mochovská zelenina
Paprikové lusky
Směs hub
Směs s kukuřicí
Svíčková zelenina
Svíčkové nudličky
Špenát - listy
Zeleninové lečo
Žampiony (plátky)
Wellness wok lázeňská zeleninová směs

Brambory + hranolky

Americké brambory
Bramborové plátky A
Hranolky Triumph
Krokety

Hovězí maso

Hovězí dršťky
Hovězí líčka

Chci od vás dostávat novinky